Lydoppgraderingspakke VW ID.4 VW ID.4 (2021 -->) Lydoppgraderingspakke VW ID.4 VW ID.4 (2021 -->) Lydoppgraderingspakke VW ID.4 VW ID.4 (2021 -->) Lydoppgraderingspakke VW ID.4 VW ID.4 (2021 -->)

Lydoppgraderingspakke VW ID.4

VW ID.4 (2021 -->)

Varenr: EDVW1702
Veil.13 495,-
BeskrivelseSupport
Beskrivelse

Lydpakke til VW ID.4

Suveren oppgradering
630 Watt forsterker med ferdig konfigurert lydprosessor, kabelsett og en skreddersydd basskasse med en kraftig subwoofer på 8 tommer. Denne pakken gir en imponerende lydoppgradering til en svært gunstig pris.

Fabrikkradioen
Originale bilstereoanlegg er ofte produsert etter en anbudsrunde og lav pris har vært en stor del av løsningen. For å oppnå nå prispunktet så må man ta noen komprimer på veien og det vil gi negative resultatet. I de fleste tilfellene er lyden justert slik at de skal høres imponerende ut, men pga ofte lav effekt har man justert bort en del av lydbildet og gjerne de lave frekvensene. Dette gir en lite livlig opplevelse og man kan ved mindre grep oppnå en stor forbedring.

Skreddersydd
Pakken er skreddersydd til bilen og gir et godt løft i lydbildet ved å utnytte de originale høyttalerne bedre. Ved å utvide lydpakken med en subwoofer så får man fram en stor endring i de dype frekvensene. Dette gir bedre klang, mer dynamikk og en fullkommen lytteopplevelse.

Ferdig justert av oss
Vi har allerede brukt noen timer på å finne en god justering av denne og vi legger inn vår signaturfil før vi sender pakken.

Hvorfor Musway
Det finnes noen få merkevarer som kan gi tilsvarende løsning, men etter å ha bygget flere oppsett med forskjellige produkter så er det Musway vi opplever å ha gitt de beste resultatene. Utstyret holder en svært høy kvalitet både konstruksjonsmessig og lydmessig, samt har en god programvare som vi lettere kan oppnå riktig resultat med. Utstyret gir også svært mye i forhold til kostnad og har mange gode testresultater bak seg for å støtte opp under dette.

Montering
Vi har utviklet pakken slik at den skal være lett å montere uten å gå på kompromiss med utstyrets ytelse. Pakken skal ikke komme i konflikt med bilens garantier og den skal ikke belaste eksisterende strømkurser som ikke er dimensjonert for det.

Plug and Play*
Pakken leveres med et kabelsett som dekker koblinger relatert til lydsignal. Det må legges separat strømtilkobling fra 12v i bilen. Monteringsanvisning og kabler følger med.

*Plug & Play kabelsett følger med og gjør at man enkelt får gjort unna de mest kompliserte koblingene på en svært enkel måte.

Skikkelig lyd
I denne pakken følger det med strømkabler som man må montere for at forsterkeren skal kunne operere med mest mulig effekt. Plug & Play uten ekstern strømtilkobling gir en meget begrenset ytelse. For å ikke lage flaskehalser i systemet må de medfølgende strømkablene monteres.

Forsterker
Highend Musway M6v3 6-kanals forsterker og 8- kanals DSP. Du kan lese mer om forsterkeren her.

Subwoofer
Vi har skreddersydd en egen subkasse som passer i bagasjerommet under bagasjeromsplaten. Subwooferen er utstyrt med Quick Connector for enkel tilkobling.

Support
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.