Strands LED-lys med varme! 22" SIBERIA DRH Strands LED-lys med varme! 22" SIBERIA DRH Strands LED-lys med varme! 22" SIBERIA DRH Strands LED-lys med varme! 22" SIBERIA DRH

Strands LED-lys med varme! 22"

SIBERIA DRH

Varenr: 809178
Veil.4 489,-
BeskrivelseTilbehørSupport
Beskrivelse

VERDENSNYHET!

Strands LED-lys med oppvarmet linse

Utviklet spesielt for norske forhold og selges kun i Norge.

 

MAKSIMAL SYNLIGHET UANSETT VÆR

AUTOMATISK VARMELINSE
En dobbelrad LED-bar med innebygd oppvarmet linse.
Funksjonen er automatisk, starter ved fem grader, og holder snø og is unna linsen - uten noen håndtering av sjåføren.


USLÅELIG TOTALINNTRYKK
Slank, mørk og sofistikert. En LED-bar laget for deg som er ute etter det aller siste når det gjelder ytelse, funksjon og design

DUAL POSISJONSLYS
Et posisjonslys med to farger. Uttrykk din stil og personlighet ved å velge mellom fargene oransje og hvit.

Strands SIBERIA DRH LED-BAR

Dobbel-rad LED-Bar på 22’’ med nytt elegant og diskret design. Valgbart posisjonslys; Orange eller hvitt.

Meget gode egenskaper med 6316 Lumen, og 1 Lux ved 450 meter. Combo lysbilde, gir både langt og bredt lys for økt sikkerhet langs veien.

Velkommen til fremtiden. Dette er Siberia DRH. En LED-bar med to rader, laget for bilen din. Det er ikke nok å si at det er nyskapende. Siberia skyver grensene og omdefinerer hva en LED-bar er.
Vi snakker banebrytende design i kombinasjon med revolusjonerende funksjoner.

Uovertruffet helhetlig inntrykk
Siberia har alt du trenger og ønsker med tanke på design. Den passer perfekt sammen med bilen din og er en ekstrem oppgradering fra de tradisjonelle, robuste modellene som tidligere dominerte markedet.

Funksjon, design og ytelse som du aldri har opplevd før. Den eksklusive drakten gir et uslåelig totalinntrykk. Slank, mørk og sofistikert. Linsen strekker seg fra kant til kant med en ekstremt tynn ramme.

Baksiden er buet og huset er designet for å monteres pent på alle kjøretøy. Kort sagt, Siberia er skreddersydd etter dine behov. Leveres med braketter for montering bak eller på siden.

 

Spesifikasjoner

 • VOLT: 9-40V DC
 • Forbruk: 91 W        
 • Forbruk med varme: 123 W
 • TEORETISK LUMEN: 16000
 • REELL LUMEN: 6316      
 • 1 LUX @: 450m
 • IP-CLASS: IP67/69K
 • LYSMØNSTER: Combo
 • POSISJONSLYS: Nei
 • KONTAKT: DT
 • KABELLENGDE: 0,5 meter
 • MATERIALE HUS: Aluminium
 • MATERIALE LINSE: Polykarbonat
 • LENGDE: 562 mm
 • DYBDE: 71,6 mm
 • HØYDE: 76 mm      
 • HØYDE INKLUDERT FESTE: 89 mm
 • VIRKER VED TEMPERATUR: -30°C - +45°C
 • E-GODKJENT: ECE R112
 • REF: 45
 • EMC-SERTIFIKAT: ECE R10
   

Hva gjør Strands spesiell

·        Lim:

o   Strands har utviklet sin egen unike limblanding som er ekstra tilpasset det nordiske klimaet. I Norden er det svært store temperatursvingninger, på samme dag kan det gå fra -20 til +10 grader hvis du kjører fra nord til sør, det kan være tørt og varmt til veldig fuktig og kaldt. Dette betyr at materialene i lampene ekspanderer eller krymper, noe som kan skape stort stress for limet. Strands lim er mer elastiske og er designet for å tåle disse svingningene. Dette limet er unikt for Strands. 

·        Linse:

o   For å motstå vårt harde klima og tøffe bruk, har Strands valgt å bruke mer UV-belegg med høyere kvalitet på linsene enn hva mange andre konkurrenter gjør.

o   Strands tilpasser plastblandingen til den typen produkt de utvikler for å gi den spesielle applikasjonen den beste tilpasningen av hardhet eller lysoverføring.

o   Ingen kant: Strands bruker ofte så liten ramme som mulig, dette fordi linsen ikke påvirkes så negativt av steinsprut som lakkert aluminium, det er mindre rusk og slush/snø.  Samt enklere å holde rent, noe som gir produktet lengre levetid.

·        Belegg hus:

o   Strands bruker et pulverbelegg som tåler høye UV-belastninger, utviklet spesielt for Strands kunder i Australia.

o   Lampene til Strands må tåle minst 250 timer i saltspraytest.

o   Pulverbelegget Strands bruker er minst 2 kvalitetsklasser opp fra standard kvalitet.

o   Flere av Strands produkter er pulverlakkert under «pole facing charge», som gir utrolig sterk beskyttelse, slik at den tåler de tøffeste miljøene, både for klima, fysisk skade og kjemikalier.

·        Reflektorer/optikk

o   Alltid spesielt tilpasset formålet med produktet for å gi brukeren den beste opplevelsen.

o   Strands utvikler sine "spot" lysbilder slik at de er bredere enn standard, slik at brukeren ikke vil få punkter eller skygger i lysbildet.

o   Strands har utviklet sitt eget "kjørelys" lysbilde som gir brukeren den beste kombinasjonen mellom bredde og lyslengde. Gjennom sitt spesielle design får brukeren mest lys der det gjør mest nytte under nattkjøring.

o   Strands arbeidslys er utviklet for å gi brukeren et best mulig arbeidsmiljø. Enten med superbredt og jevnt lysbilde som lar deg unngå skygger som sliter ut øynene eller som "lang distanse" arbeidslys, noe som gir brukeren muligheten til å planlegge rygging på en bedre måte.

o   Optikken er designet for å unngå skyggedannelse i lysbildet, spesielt for arbeidslys, der det er utrolig viktig at det ikke er noen bevegelser i lysbildet. Lyset skal være jevnt fordelt.

·        Dioder

o   Strands velger alltid LED-dioder av høy kvalitet som er tilpasset lampen og dens bruk. Uansett om det skal være et langt lysbilde eller et bredt arbeidslysbilde.

o   I flere av Strands lamper har de spesialutviklede dioder bare for Strands Lighting Division for å gi best ytelse og lavest forbruk.  Det gir en maksimal effekt av reflektorene og hvordan lysbildet skal se ut og hva forholdet mellom lumen og lux skal være.

o   Strands velger dioder med forskjellige tilpasninger for hvordan du kan oppleve lysbildet, for eksempel på arbeidslys ønsker Strands å skape en bedre fargegjengivelse for naturlige farger som brun og grønn.

o   Strands bygger kombinasjoner mellom kretskort og dioder for å produsere den mest energieffektive løsningen. Dette gir kunden en så god belysningsopplevelse som mulig med så lavt wattforbruk som mulig. Et eksempel på det er Sibiria Next Level som gir over 9000 faktiske lumen og bruker bare 80watt. 

·        Komponenter

o   Kabel; Strands velger alltid kabel som er designet for å monteres på et kjøretøy.

o   Strands bruker alltid DT-kontakter i den grad det er mulig for produktet. Dette gir en tryggere forbindelse som motstår fuktighet og ytre påvirkninger.

o   Flere av Strands lamper er ADR godkjent og spesialtilpasset kjøretøy som transporterer farlig gods.

o   Strands produkter leveres alltid med de brakettene som trengs for å montere lampen.

o   Alle produkter fra Strands Lighting Division leveres med minst 3 års garanti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tilbehør
Support
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.