PIONEER SMART DASHBORDKAMERA

Ultrakompakt design

Varenr: VRECDH200
Veil.1 498,-
BeskrivelseTilbehørAlternativerSupport
Beskrivelse
1-kanal (front) dashbordkamera, ultrakompakt design, full HD, 27,5 b/s. 130° bred visningsvinkel. Også med GPS, Wi-Fi, parkeringsmodus og et 16 GB microSD-kort følger med.
Ditt tredje øye på veien.
Installer et Pioneer-dashbordkamera for beskyttelse mot falske forsikringskrav da du kan bruke data fra det i tilfelle et uhell, så du har muligheten til å raskt og enkelt identifisere hvem som har skylden. I noen land kan du få redusert forsikringspremie* ved å installere et dashbordkamera.
Pioneers VREC-DH200 er et ultrakompakt 1-kanal Full HD dashbordkamera med et frontkamera som festes direkte på innsiden av frontruten, og en bred visningsvinkel på 130°, så du kan ta opp data som andre kameraer ikke klarer. Har også Pioneers unike bevegelseshendelsesopptak som betyr at du kan ta opp viktige hendelser, med bevegelseskontroll, uten å ta øynene av veien.
 
Du trenger ikke lenger være bekymret for å komme tilbake til et parkert kjøretøy som er skadet uten å vite hva som har skjedd. Pioneers VREC-DH200 har Pioneers parkeringsmodus, en funksjon som følger med mens du er borte. Parkeringsmodus gjør opptak mulig selv når parkert så kjøretøyet er beskyttet når du ikke kan se det.
 
VREC-DH200 har også GPS og innebygd Wi-Fi, så du kan koble til smarttelefonen via den eksklusive Pioneer ”Dash Camera Remote”-appen. Sjekk videoer som er tatt eller sett opp dashbordkameraet på skjermen til en kompatibel iPhone- eller Android™-smarttelefon.
 
VREC-DH200 leveres med et 16 GB microSD-kort.
 
* Avhengig av land. Sjekk med ditt forsikringsselskap.

Spesifikasjoner;

* Full HD (1920 x 1080p)
* 130 grader visningsvinkel
* 27,5 bilde i sekundet
* Nattmodus
* Ultrakompakt størrelse
* Parkeringsmodus
* GPS
* Wi-Fi
* 16GB micro SD kort følger med
Tilbehør
Alternativer
Support
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.