40169 40169 40169 40169

Audison DSP bit One HD Virtuoso

Interaktiv Signal Prosessor

Varenr: BITONEHDVirtuoso
Veil.18 195,-
BeskrivelseTilbehørAlternativerSupport
Beskrivelse

AUDISON bit One HD Virtuoso

13-Kanals Høyoppløselig Digital Audio Prosessor

Takket være den analoge enhetens DSP (ADSP-21489), "32 bits flytende punkt Sharc" (450 MHz), gjenskaper bit One HD det meste av Hi-Res-lydfiler som oppnår studiomasterkvalitet i bilen.
Bit One HD Viruoso er i stand til å gjengi Full DA HD, som leverer ren digitalt signal: det digitale lydsignalet kommer gjennom en av de to optiske digitale inngangene (TOSLINK opptil 24 bit / 192 kHz), som behandles av DSP ved 24 bit / 96 kHz og sendes til Audison-forsterkere gjennom to AD-koblingsporter, og beholder all informasjonen i Hi-Res-lydfilen som er gjengitt.

En dedikert FIR-firmwareutgivelse gjør at brukeren kan behandle opptil 9 digitale kanaler med FIR-filtre. Gjennom denne typen lydbehandling, som er mye mer krevende når det gjelder beregningsressurser, oppnås en førsteklasses lydopplevelse i bilen.

Tre equalizers basert på to forskjellige typer digitale filtre (FIR og IIR) styrer frekvensresponsen: 5 poler inngangsutjevning (MASTER og AUX) FIR type, for å flate kurven basert på den valgte inngangen; IIR 11 poler utgangsutjevning, for å tilpasse frekvensresponsen i bilrommet; 5 poler hovedutjevning, FIR type, for å "forme" lyden av hele systemet i henhold til brukerens personlige musikkpreferanser.

Når bit One HD er koblet til en OEM-hovedenhet, synkroniserer en guidet konfigurasjonsrutine automatisk inngangskanaler, som ofte er tidsforsinket fra OEM-kilden eller forsterkeren, før signalene summerer.

En utjevning av OEM-frekvensfrekvensresponsen utføres da, med lineære FIR-filtre, for å oppnå en uovertruffen rekonstruksjon av det opprinnelige signalet uten å endre fasesponsen.

Med RVA-funksjonen (Remote Volume Aux) kan du velge en ekstra kilde (som Audison bit Play HD) og justere volumet via OEM-hovedenheten.

Systemoppsettet styres grafisk og alle innstillingsfunksjonene kan nås intuitivt, i henhold til spesifikke krav som kreves av bilradioindustrien.

bit One HD har 8 minner for forhåndsinnstillingene til den Windows-baserte PC-programvaren (10, 8, 7 edition).

Tolv inngangskanaler for fire forskjellige signaturtypologier (forsterket, forforsterket og TOSLINK optisk digital) og seks forskjellige kilder som styres via DRC MP-fjernkontrollen (følger med), noe som gjør bit One HD til et unikt grensesnitt som passer for ethvert behov.

13 analoge og / eller digitale utgangskanaler sikrer en bred utvidbarhet for alle lydsystemkonfigurasjoner.

Tilkobling av bit One HD til Audison bit Tune via en automatisk prosedyre kan alle prosessorens grunnleggende lydparametere optimaliseres (tidsjustering, utjevning og utgangsnivå) som sikrer et utmerket akustisk resultat.

Analog Inputs12 high lev. + 6 pre in
Digital Inputs2
Analog Outputs13
Digital Outputs13
Equalizers for each Outputs±12 dB; 11 poles IIR type,
N.9 Parametric Equalizers: ±12 dB; 5 poles FIR type (alternative FIR firmware release)
Crossover Filter TypeFull / High-Pass / Low-Pass / Band-Pass
Filter mode and slopeLinkwitz @ 12 / 24 / 36 / 48 dB
Butterworth @ 6 / 12 / 18 / 24 / 30 / 36 / 42 / 48 dB
Bessel @ 6 / 12 / 18 / 24 / 30 / 36 dB
FIR mode (alternative firmware version) @ 6 / 12 / 18 / 24 / 30 / 36 / 42 / 48 dB
Tilbehør
Alternativer
Support
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.