Lydoppgraderingspakke VW Crafter VW Crafter (3-seter) (2017 -->) Lydoppgraderingspakke VW Crafter VW Crafter (3-seter) (2017 -->) Lydoppgraderingspakke VW Crafter VW Crafter (3-seter) (2017 -->) Lydoppgraderingspakke VW Crafter VW Crafter (3-seter) (2017 -->) Lydoppgraderingspakke VW Crafter VW Crafter (3-seter) (2017 -->) Lydoppgraderingspakke VW Crafter VW Crafter (3-seter) (2017 -->)

Lydoppgraderingspakke VW Crafter

VW Crafter (3-seter) (2017 -->)

Varenr: EDVW1703
Veil.10 695,-
BeskrivelseSupport
Beskrivelse

Lydpakke til VW Crafter 2017 --> (3-seter)

Suveren oppgradering
630 Watt forsterker med ferdig konfigurert lydprosessor, kabelsett og en skreddersydd basskasse med en kraftig subwoofer på 8 tommer. Denne pakken gir en imponerende lydoppgradering til en svært gunstig pris.

Fabrikkradioen
Originale bilstereoanlegg er ofte produsert etter en anbudsrunde og lav pris har vært en stor del av løsningen. For å oppnå nå prispunktet så må man ta noen komprimer på veien og det vil gi negative resultatet. I de fleste tilfellene er lyden justert slik at de skal høres imponerende ut, men pga ofte lav effekt har man justert bort en del av lydbildet og gjerne de lave frekvensene. Dette gir en lite livlig opplevelse og man kan ved mindre grep oppnå en stor forbedring.

Skreddersydd
Pakken er skreddersydd til bilen og gir et godt løft i lydbildet ved å utnytte de originale høyttalerne bedre. Ved å utvide lydpakken med en subwoofer så får man fram en stor endring i de dype frekvensene. Dette gir bedre klang, mer dynamikk og en fullkommen lytteopplevelse.

Hvorfor Musway
Det finnes noen få merkevarer som kan gi tilsvarende løsning, men etter å ha bygget flere oppsett med forskjellige produkter så er det Musway vi opplever å ha gitt de beste resultatene. Utstyret holder en svært høy kvalitet både konstruksjonsmessig og lydmessig, samt har en god programvare som vi lettere kan oppnå riktig resultat med. Utstyret gir også svært mye i forhold til kostnad og har mange gode testresultater bak seg for å støtte opp under dette.

Montering
Vi har utviklet pakken slik at den skal være lett å montere uten å gå på kompromiss med utstyrets ytelse. Pakken skal ikke komme i konflikt med bilens garantier og den skal ikke belaste eksisterende strømkurser som ikke er dimensjonert for det.

Plug & Play kabelsett følger med og gjør at man enkelt for gjort unna de mest kompliserte koblingene på en svært enkel måte.

I denne pakken følger det med strømkabler som man må montere for at forsterkeren skal kunne gi mest mulig effekt og gi det den lytteopplevelsen du er ute etter.

Ferdig justert
Vi har tatt jobben med å justere Equalizeren og delefiltere i forsterkeren slik at du slipper. Dette kan fort være den største delen av jobben og for mange vil den være svært komplisert å gjennomføre. Her kan du bare koble opp og skru på lyden – alt er klart.

Du kan justere om du ønsker
Programvaren er gratis og om du ønsker å endre på lydoppsetett vi har laget så er det fullt mulig. Bare last ned programvaren, koble til en PC eller en mobil via Bluetooth (Krever tilbehør), så kan du gjøre de endringene du ønsker.

Etterspørsel fra bilbutikker
De fleste pakkene vi har utviklet er laget etter forespørsel og i samarbeid med våre profesjonelle kunder. Vi har vært nøye i å utvikle pakkene etter billeverandørenes retningslinjer slik at du skal føle deg trygg på å sette inn våre løsninger.

Innhold
Musway M6V3 forsterker (ferdig konfigurert til Crafter)
Musway MR208Q basskasse
Plug & Play kabelsett
Monteringsanvisning

Support
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.