BlackVue Dashbordkamera 2 Ch 64GB LTE WiFi, GPS, Full HD, 60 b/s BlackVue Dashbordkamera 2 Ch 64GB LTE WiFi, GPS, Full HD, 60 b/s BlackVue Dashbordkamera 2 Ch 64GB LTE WiFi, GPS, Full HD, 60 b/s BlackVue Dashbordkamera 2 Ch 64GB LTE WiFi, GPS, Full HD, 60 b/s BlackVue Dashbordkamera 2 Ch 64GB LTE WiFi, GPS, Full HD, 60 b/s BlackVue Dashbordkamera 2 Ch 64GB LTE WiFi, GPS, Full HD, 60 b/s

BlackVue Dashbordkamera 2 Ch 64GB LTE

WiFi, GPS, Full HD, 60 b/s

Varenr: DR770X2CHLTE
Veil.6 999,-
BeskrivelseTilbehørAlternativerSupport
Beskrivelse
BLACKVUE Bilkamera DR770X-2CH 64 GB med innebygd 4G LTE modul for enkel oppkobling

 

Dobbelt bakbelyst Sony STARVIS sensor bilkamera for Full HD 1080p med 60/30 bilder per sekund. 


 

  • To Sony STARVIS™-sensorer i Full HD 1080p
  • Innebygd GPS og WiFi med LTE innebygd (SIM kort er ikke inkludert)
  • BlackVue Cloud med ekstern visning og gratis skylagring
  • Innebygd kollisjons- og bevegelsesdeteksjon
  • Optimalisert filbehandling med overskrivingsbeskyttelse
  • Støtter micro SD kort opptil 256GB

Med det høyytelsesbilkameraet DR770X-2CH fra BlackVue trenger du aldri å bekymre deg for å gå glipp av viktige detaljer i trafikken. Frontkameraet har en Sony STARVIS-sensor som tar opp i Full HD 1080p med 60 bilder per sekund, noe som gir uslåelig bildekvalitet. Bildesensoren produserer klare detaljer i alle typer lys, takket være høy følsomhet, bredt dynamisk område og BlackVues ekspertinnstilling av bildesignalprosessoren (ISP). Vinkelen på 139 grader gir vidsyn til å inkludere hendelser på veiene som finner sted på siden av bilen, for eksempel forbikjøringer. Bakkameraet har en Sony STARVIS-sensor som tar opp i Full HD 1080p med 30 bilder per sekund, en vinkel på 139 grader og enestående følsomhet i dårlig lys.


 

Bilkameraet har innebygget kollisjons- og bevegelsesdeteksjon. Under kjøring oppdager det innebygde akselerometeret automatisk kollisjoner og plutselige hastighetsendringer. Når kjøretøyet er parkert, registrerer kameraet også bevegelse rundt kjøretøyet (i bevegelses- og kollisjonsdeteksjonsmodus). Alle videoer er merket (normal, hendelse, bevegelse under parkeringsmodus eller time lapse) slik at du enkelt kan finne relevante videoer i BlackVue Viewer for Windows og Mac OS eller BlackVue-appen for Android og iOS.

 

Blackvue DR770X-2CH er utstyrt med GPS for å kunne vise bilens posisjon på kartet under videoavspilling. Kameraet kan kobles til via WiFi med en smarttelefon eller nettbrett. Det er også enkelt å koble bilkameraet til BlackVues Cloud-tjeneste og overvåke kjøretøyet ditt fra hvor som helst, når som helst via WiFi-hotspot hjemme eller mobil.

 

Med BlackVue-appen kan du koble til bilkameraet og enkelt administrere videofilene dine. Du kan endre innstillinger og bla gjennom filene dine på mobilen eller datamaskinen og se videoene dine i sanntid. Ved å koble dash-kameraets microSD-kort til datamaskinen din, kan du se og sikkerhetskopiere videoer, eksportere klipp, fjerne lyd osv. Web Viewer-funksjonen gir deg muligheten til å administrere filene fra ditt sky-tilkoblede bilkamera fra hvilken som helst nettleser på blackvuecloud.com.

 

Med den innebygde spenningsovervåkingen kan kameraet kobles til kjøretøyets sikringspanel uten ekstra tilbehør. Kameraet går automatisk over til parkeringsmodus når tenningen slås av, og du trenger ikke å bekymre deg for at batteriet tømmes. Slå av og timer kan stilles inn i BlackVue-appen.

 

DR770X-2CH har en optimert filbehandlingsfunksjon med overskrivingsbeskyttelse for opptil 50 hendelsesfiler (manuelle eller utløst av kollisjoner) for å unngå overskriving. Du kan velge å la nye hendelsesfiler overskrive de gamle og dermed beholde de siste 50. En annen hendig funksjon er at BlackVue-kameraet bruker tilpassede filsystemer for å forbedre opptaksstabiliteten og redusere behovet for å formatere microSD-kortet. Hvis microSD-kortet av en eller annen grunn ikke skulle fungere som det skal, vil BlackVue-en din advare deg.

 

Du kan når som helst og hvor som helst i verden koble til bilkameraet med BlackVue Cloud og nyte funksjoner som fjernvisning og push-varsler til telefonen. Du kan sikkerhetskopiere viktige videoer til den gratis skylagringen og spille av og laste ned videoer fra dashcam-minnet eller skyen, og til og med ha toveis talekommunikasjon med sjåføren fra appen gjennom BlackVues innebygde høyttaler og mikrofon.

 

Blackvue DR770X-2CH er utstyrt med en berøringssensor for å starte opptaket manuelt, en formatknapp og microSD-kortspor med enkel tilgang. For å forhindre tyveri og tukling, kan du velge en spesiell monteringsbrakett, BTC-1C, som blokkerer tilgang til microSD-kortsporet og kabeltilkoblinger. Med en Blackvue DR770X-2CH kan du stole på at du får høyeste kvalitet, beskyttelse og dokumentasjon i trafikken.

 

Tilbehør
Alternativer
Support
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.