Strands LED-lyspakke for BYD TANG 2021-> BYD TANG 2021-> Dark Knight Strands LED-lyspakke for BYD TANG 2021-> BYD TANG 2021-> Dark Knight Strands LED-lyspakke for BYD TANG 2021-> BYD TANG 2021-> Dark Knight Strands LED-lyspakke for BYD TANG 2021-> BYD TANG 2021-> Dark Knight

Strands LED-lyspakke for BYD TANG 2021->

BYD TANG 2021-> Dark Knight

Varenr: EXKIT230
Veil.14 999,-
BeskrivelseSupport
Beskrivelse

Strands LED-lyspakke for BYD TANG 2021 og senere

Komplett LED-lyspakke perfekt tilpasset BYD TANG 2021 og nyere.

 

I pakken leveres alt som trengs for en elegant og sikker installasjon

  • Spesialutviklet Dark Knight Nuuk for minimalt strømtrekk for El-biler
  • Kittet består av brakett for feste, ledning med DT-kontakt og detaljert monteringsanvisning


Strands Dark Knight - LED-lys spesielt utviklet for elkjøretøy.
Med utviklingen av Dark Knight Nuuk har Strands virkelig vært i forkant av utviklingen og som første foretak i verden CO2-kompanserer de kjøretøysbelysning med å plante et tre motsvarende 50kg CO2 for hver eneste solgte Dark Knight Nuuk
Strands ønsker å forandre markedet og de begynner med Dark Knight Nuuk!

Dark Knight Nuuk er neste generasjon LED-ramper, klar for å bryte ny mark, skapt for elkjøretøy. En LED-rampe med et sofistikert utseende og kjærlighet i hver eneste detalje. En designperle med mørkt utseende,
Med mørk linse og et superslankt design integrerer denne rampen seg i ett med kjøretøyet.
Med bedre prestasjon og mindre forbruk er denne serien perfekt for elkjøretøy.
Dark Knight Nuuk finnes i 3 størrelser, velg mellom 14", 20" og 30". Alle modeller er E-godkjent i henhold til ECE R7 R112.

Dark Knight Nuuk er utviklet med miljø, sjåfør og den optimale lysopplevelsen i fokus. Lysbildet skaper den perfekte balansen og gir deg lys der du behøver med 1 lux på 357m. 452m eller 481m, avhengig av størrelsen du velger.
Produsert med aluminiumshus, og med mørk linse produsert av transparent polykarbonat, et ekstremt sterkt matriale som beskytter diodene mot steinsprut og det harde nordiske klimaet.

Velg mellom orange eller hvitt posisjonslys. LED-rampen er enkel å montere med side- eller bakfeste, spesielt utviklet for LED-ramper. Avhengig av størrelsen får du med en 0,5m kabel med DT-4 kontakt for 14" og 20" og en 2,5m kabel for 30"
Velkommen til fremtiden!

  • CO2 kompensert
  • Bedre prestasjon, mindre forbruk
  • Fremtidens design
  • E-godkjent

 

 

 

Spesifikasjoner

  • VOLT: 9-36V DC
  • FORBRUK: 94W               
  • TEORETISK LUMEN: 11400
  • REELL LUMEN: 19500      
  • 1 LUX @: 452m
  • IP-CLASS: IP68/IP69K
  • LYSMØNSTER: Combo
  • POSISJONSLYS: Nei
  • KONTAKT: DT
  • MATERIALE HUS: Aluminium
  • MATERIALE LINSE: Polykarbonat
  • LENGDE: 515 mm
  • DYBDE: 69,8 mm
  • HØYDE: 38,5 mm      
  • HØYDE INKLUDERT FESTE: 51,3 mm
  • VIRKER VED TEMPERATUR: -40°C - +60°C
  • E-GODKJENT: ECE R112
  • REF: 50
  • EMC-SERTIFIKAT: ECE R10
     

 

Hva gjør Strands spesiell

·        Lim:

o   Strands har utviklet sin egen unike limblanding som er ekstra tilpasset det nordiske klimaet. I Norden er det svært store temperatursvingninger, på samme dag kan det gå fra -20 til +10 grader hvis du kjører fra nord til sør, det kan være tørt og varmt til veldig fuktig og kaldt. Dette betyr at materialene i lampene ekspanderer eller krymper, noe som kan skape stort stress for limet. Strands lim er mer elastiske og er designet for å tåle disse svingningene. Dette limet er unikt for Strands. 

·        Linse:

o   For å motstå vårt harde klima og tøffe bruk, har Strands valgt å bruke mer UV-belegg med høyere kvalitet på linsene enn hva mange andre konkurrenter gjør.

o   Strands tilpasser plastblandingen til den typen produkt de utvikler for å gi den spesielle applikasjonen den beste tilpasningen av hardhet eller lysoverføring.

o   Ingen kant: Strands bruker ofte så liten ramme som mulig, dette fordi linsen ikke påvirkes så negativt av steinsprut som lakkert aluminium, det er mindre rusk og slush/snø.  Samt enklere å holde rent, noe som gir produktet lengre levetid.

·        Belegg hus:

o   Strands bruker et pulverbelegg som tåler høye UV-belastninger, utviklet spesielt for Strands kunder i Australia.

o   Lampene til Strands må tåle minst 250 timer i saltspraytest.

o   Pulverbelegget Strands bruker er minst 2 kvalitetsklasser opp fra standard kvalitet.

o   Flere av Strands produkter er pulverlakkert under «pole facing charge», som gir utrolig sterk beskyttelse, slik at den tåler de tøffeste miljøene, både for klima, fysisk skade og kjemikalier.

·        Reflektorer/optikk

o   Alltid spesielt tilpasset formålet med produktet for å gi brukeren den beste opplevelsen.

o   Strands utvikler sine "spot" lysbilder slik at de er bredere enn standard, slik at brukeren ikke vil få punkter eller skygger i lysbildet.

o   Strands har utviklet sitt eget "kjørelys" lysbilde som gir brukeren den beste kombinasjonen mellom bredde og lyslengde. Gjennom sitt spesielle design får brukeren mest lys der det gjør mest nytte under nattkjøring.

o   Strands arbeidslys er utviklet for å gi brukeren et best mulig arbeidsmiljø. Enten med superbredt og jevnt lysbilde som lar deg unngå skygger som sliter ut øynene eller som "lang distanse" arbeidslys, noe som gir brukeren muligheten til å planlegge rygging på en bedre måte.

o   Optikken er designet for å unngå skyggedannelse i lysbildet, spesielt for arbeidslys, der det er utrolig viktig at det ikke er noen bevegelser i lysbildet. Lyset skal være jevnt fordelt.

·        Dioder

o   Strands velger alltid LED-dioder av høy kvalitet som er tilpasset lampen og dens bruk. Uansett om det skal være et langt lysbilde eller et bredt arbeidslysbilde.

o   I flere av Strands lamper har de spesialutviklede dioder bare for Strands Lighting Division for å gi best ytelse og lavest forbruk.  Det gir en maksimal effekt av reflektorene og hvordan lysbildet skal se ut og hva forholdet mellom lumen og lux skal være.

o   Strands velger dioder med forskjellige tilpasninger for hvordan du kan oppleve lysbildet, for eksempel på arbeidslys ønsker Strands å skape en bedre fargegjengivelse for naturlige farger som brun og grønn.

o   Strands bygger kombinasjoner mellom kretskort og dioder for å produsere den mest energieffektive løsningen. Dette gir kunden en så god belysningsopplevelse som mulig med så lavt wattforbruk som mulig. Et eksempel på det er Sibiria Next Level som gir over 9000 faktiske lumen og bruker bare 80watt. 

·        Komponenter

o   Kabel; Strands velger alltid kabel som er designet for å monteres på et kjøretøy.

o   Strands bruker alltid DT-kontakter i den grad det er mulig for produktet. Dette gir en tryggere forbindelse som motstår fuktighet og ytre påvirkninger.

o   Flere av Strands lamper er ADR godkjent og spesialtilpasset kjøretøy som transporterer farlig gods.

o   Strands produkter leveres alltid med de brakettene som trengs for å montere lampen.

o   Alle produkter fra Strands Lighting Division leveres med minst 3 års garanti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Support
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.