Connection Høy til lav-nivå adapter

Varenr: SLI42
Veil.950,-
BeskrivelseSupport
Beskrivelse
SLI42 - høykvalitets høy til lav adapter

Høy til lav adapter med 4 innganger og 4 utganger med DSR (DOBBEL STEG-NED RATIO)

1. UTMERKET AUDIOKVALITET Konvertering oppnådd takket være høykvalitetstransformatorer som bevarer hele båndbredden. STOP NOISE-teknologi med total avvisning av elektrisk forstyrrelser da transformatorene har et galvanisk skille mellom kilde og forsterker.

2. LETT Å INSTALLERE Robust og kompakt skjermet aluminiums chassis med tilkoblingsskjema på bunnen og tilkoblingspanel på den ene siden som letter installasjonen.

3. ENKELT KOBLING Ledninger merket og avsluttet med Molex-kontakt med en rivesikker plastlist, for en varig og enkel tilkobling.

4. TOTAL OEM-integrasjon DSR (dobbelt nedtrappingsforhold) High-Power (8: 1) og Low-Power (4: 1) trapper ned konverteringsforholdet som kan velges via DIP-bryter uavhengig av hver inngang, foran og bak, for et riktig grensesnitt med begge tradisjonelle OEM-kilder (Low Power) eller OEM forsterkere med høyspenningsutganger (High Power) opp til 35V RMS.

USS (UNIVERSAL SPEAKERS SIMULATOR) Den simulerer belastningen på høyttalerne på de 4 inngangskanalene (foran og bak), for en fullstendig kompatibilitet av grensesnittet med OEM-kildene som oppdager den originale høyttalerbelastningen (impedansen) som er koblet til utgangene.

ARTTM (AUTOMATISK REMOTE TURN-ON)  Funksjon kompatibel med alle OEM-kilder, inkludert den nyeste generasjonen, som skaper en 12 V-utgang for fjernkontrollen til forsterkeren når SLI-enheten er på.
Support
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.