PIONEER SMART DASHBORDKAMERA

VREC-DZ700DC 2 kanals

Varenr: VRECDZ700DC
Veil.2 998,-
BeskrivelseTilbehørAlternativerSupport
Beskrivelse
2-kanal (front & bak) dashbordkamera, full HD, 27,5 b/s. 160° bred visningsvinkel. Høy følsomhet med en SONY ”STARVIS”-sensor, front og bak. Også med GPS, Wi-Fi, nattmodus, parkeringsmodus, 24/7 sikkerhetsmodus (Hard Wire Kit inkludert i esken) og inkluderer et 16 GB microSD-kort.

Ditt tredje øye på veien.

Installer et Pioneer-dashbordkamera for beskyttelse mot falske forsikringskrav da du kan bruke data fra det i tilfelle et uhell, så du har muligheten til å raskt og enkelt identifisere hvem som har skylden. I noen land kan du få redusert forsikringspremie* ved å installere et dashbordkamera.
 
Pioneers VREC-DZ700DC er et 2-kanal Full HD høytytende dashbordkamera med et frontkamera med en 2-tommers LCD-skjerm som festes direkte på innsiden av frontruten, og et kompakt bakre kamera som festes på innsiden av bakvinduet. Frontkameraet har en bred visningsvinkel på 160° så kameraet kan fange opp data som andre kameraer ikke kan.
 
En annen nyttig funksjon er Pioneers nattmodus. VREC-DZ700DC tar opp med høy følsomhet, (WDR frontkamera, WDR & HDR bakre kamera), og bruker en SONY ”STARVIS”-sensor for både fremre og bakre kamera, og konstant justerer bildekvaliteten for å ta det beste mulige bildet, selv om natten.
 
Du trenger ikke lenger være bekymret for å komme tilbake til et parkert kjøretøy som er skadet uten å vite hva som har skjedd. Pioneers VREC-DZ700DC har Pioneers parkeringsmodus, en funksjon som følger med mens du er borte. Parkeringsmodus gjør opptak mulig selv når parkert så kjøretøyet er beskyttet foran og bak når du ikke kan se det. Hvis batteriet på dashbordkameraet går tomt for strøm, kan VREC-DZ700DC med det inkluderte Hard Wire Kit tilby Pioneers unike 24/7 sikkerhetsmodus så du har konstant beskyttelse, 24/7, 365 dager i året, dersom kjøretøyet registrerer bevegelse, ved hjelp av permanent strøm/tilkobling av ledning.
 
VREC-DZ700DC har også GPS og innebygd Wi-Fi, så du kan koble til smarttelefonen via den eksklusive Pioneer ”Dash Camera Interface”-appen. Sjekk videoer som er tatt eller sett opp dashbordkameraet på skjermen til en kompatibel iPhone- eller Android™-smarttelefon.
 
VREC-DZ700DC leveres med et 16 GB microSD-kort.
 
* Avhengig av land. Sjekk med ditt forsikringsselskap.

Spesifikasjoner;

* Full HD (1920 x 1080p) foran og bak
* 160 grader visningsvinkel
* 27,5 bilde i sekundet
* Nattmodus
* SONY "STARVIS" sensor både foran og bak
* Parkeringsmodus
* 24/7 Sikkerhetsmodus
* GPS
* Wi-Fi
* 16GB micro SD kort følger med
 

 
Tilbehør
Alternativer
Support
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.