PIONEER SMART DASHBORDKAMERA

VREC-DZ600

Varenr: VRECDZ600
Veil.1 998,-
BeskrivelseTilbehørAlternativerSupport
Beskrivelse
1-kanal (front) dashbordkamera, full HD, 27,5 b/s. 160° bred visningsvinkel. Høy følsomhet med en SONY ”STARVIS”-sensor. Også med GPS, Wi-Fi, nattmodus, parkeringsmodus og et 16 GB microSD-kort følger med.

Ditt tredje øye på veien.

Installer et Pioneer-dashbordkamera for beskyttelse mot falske forsikringskrav da du kan bruke data fra det i tilfelle et uhell, så du har muligheten til å raskt og enkelt identifisere hvem som har skylden. I noen land kan du få redusert forsikringspremie* ved å installere et dashbordkamera.
 
Pioneers VREC-DZ600 er et 1-kanal Full HD høytytende dashbordkamera med et frontkamera med en 2-tommers LCD-skjerm som festes direkte på innsiden av frontruten, og en bred visningsvinkel på 160°, så du kan ta opp data som andre kameraer ikke klarer.
 
En annen nyttig funksjon er Pioneers nattmodus. VREC-DZ600 tar opp med høy følsomhet, (WDR/HDR), og bruker en SONY ”STARVIS”-sensor for konstant justering av bildekvaliteten for å ta det beste mulige bildet, selv om natten.
 
Du trenger ikke lenger være bekymret for å komme tilbake til et parkert kjøretøy som er skadet uten å vite hva som har skjedd. Pioneers VREC-DZ600 har Pioneers parkeringsmodus, en funksjon som følger med mens du er borte. Parkeringsmodus gjør opptak mulig selv når parkert så kjøretøyet er beskyttet når du ikke kan se det.
 
VREC-DZ600 har også GPS og innebygd Wi-Fi, så du kan koble til smarttelefonen via den eksklusive Pioneer ”Dash Camera Interface”-appen. Sjekk videoer som er tatt eller sett opp dashbordkameraet på skjermen til en kompatibel iPhone- eller Android™-smarttelefon.
 
VREC-DZ600 leveres med et 16 GB microSD-kort.
 
* Avhengig av land. Sjekk med ditt forsikringsselskap.

Spesifikasjoner;

* Full HD (1920 x 1080p)
* 160 grader visningsvinkel
* 27,5 bilde i sekundet
* Nattmodus
* SONY "STARVIS" sensor
* Parkeringsmodus
* GPS
* Wi-Fi
* 16GB micro SD kort følger med
 

 
Tilbehør
Alternativer
Support
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.