Hertz MPK16503 Pro 6½" komposystem 2veis

250W MAX / 125W RMS

Varenr: MPK16503
Veil.3 295,-
BeskrivelseSupport
Beskrivelse

HERTZ MPK1650.3 Pro


6,5" 2-veis komponentsystem


MPK 1650.3 bil høyttalersystemet er toppmodellen av Mille PRO-linjen. Systemet har 28 mm MP 280.3 diskant med alle de teknologiske egenskapene til Mille Legend ML28.3. Geometrien til Tetolon-kuppelen maksimerer spredningen ved off-axis-lytting. Det bakre akustiske kammeret med dempemateriale bidrar til å utvide responsen til lavere frekvenser som oppnår en resonansfrekvens på bare 900 Hz. På denne måten kan delefilter-punktet mellom diskant og mellombass senkes, og forbedrer lydbildet ved bilens instrumentpanel. Den massive Neodym-motoren minimaliserer ikke-linearitet som styrer musikkprogrammet med svært dynamiske transienter. CCAW (Copper Clad Aluminum Wire) spolen garanterer en spesielt lettvekt og stiv enhet. Disse teknologiske elementene samhandler med hverandre, noe som resulterer i en høyfrekvent forlengelse opp til 28 kHz. En elegant og kompakt vinklet diskantstøtte er inkludert med systemet: dette gjør det enkelt å montere både på A-stolper og på bilens instrumentbrett. Den riktige vinkelen til diskanten forbedrer stereobildet, noe som er avgjørende for en engasjerende lytting.

 

MP 165P.3 woofer elektroakustiske parametere er spesialtilpasset for å gi den den rene og solide lyden av en autentisk midtbass, designet for høy dynamiske systemer. Spolen med en 14 mm høyde, har en nominell 3 O impedans i tillegg til økt effekthåndtering. Disse funksjonene gir muligheten til å maksimere utnyttelsen av kraften til Hertz HCP og HDP-forsterkerne, samt alle 2 O stabil elektronikk. Ferrit-magneten på 95 mm gjør det mulig å utføre en +/- 4,5 mm spole lineær ekskursjon, noe som sikrer maksimal kontroll til enhver tid. Boundary Free Surround flytter en større mengde luft, og V-cone®-profilen forbedrer offaxis-spredningen, til ekte bilstereolytting. Den sofistikerte aluminiumslegeringskurven nøytraliserer de uønskede vibrasjoner.

 

Delefilter MPCX 165.3 skaper den optimale tonebalansen mellom MP 28.3 diskant og MP 165P.3 mellombass. Den har bi-metalliske kondensatorer med dielektrisk polyester, for maksimal akustisk gjennomsiktighet og luftspredning bygd på ren kobbertråd med en diameter på opp til 1 mm som eliminerer metning. Det er også montert ledningsviklede motstander med lav motstand. De to possisjonene på Hi-Contour-kontrollen gir mulighet til å finjustere systemfrekvensresponsen som optimaliserer i forhold til de forskjellige høyttalerposisjonene. Best av alt kan lytterne oppnå sin favorittlyd takket være treposisjonskontrollen for diskant nivået med 2 dB trinn (+ 2 / 0 / -2db justering.


Effekt - MAX W250
Effekt - RMS W125
Impedanse ohm4
Frequency response Hz45 ÷ 25k
Følsomhet dB SPL93
Spole Ø mm (in.) 25 (1)
Størrelse mellombass mm (in.)165 (6.5)
Størrelse diskant mm (in.)29 (1.14)
Mellombass magnetHigh density flux ferrite
Diskant magnetNeodymium
Mellombass membranPressed-pulp cone with cotton fibers
DiskantTetolon
Delefilter2 Way Passive Crossover
Delefrekvens3 kHz (Hi-Cont. = ON) , 4 kHz (Hi-Cont. = OFF)
Support
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.