Hertz MP250D23 10" Subwoofer 4+4ohm

1200W max / 600W RMS

Varenr: MP250D43
Veil.3 095,-
BeskrivelseSupport
Beskrivelse

HERTZ MP 250 D4.3 10" subwoofer 4+4ohm


Enestående ytelse i en kompakt størrelse, dette er målet for Mille Pro subwoofere. R & D-teamet har styrket sin kompetanse  og har optimalisert produksjonsprosessen for å tilby "Hertz Sound Experience" til et bredere publikum ved hjelp av en del av teknologien og materialene til flaggskipet. MP 250 D4.3 konen er laget ved å presse papirmasse med injeksjon av mineralpulver, samme konstruksjonsteknikk som brukes til Legend.
V-cone®-profilen øker stivheten, slik at konen fungerer som et stempel. Omgivende materialer består av IIR-butylgummi av høy renhet. Som Legend ML2000.3 og ML2500.3 er Mille PRO-subwoofere bygget med Boundary Free Surround-teknologi som gir en større overflate med samme diameter, noe som gir høyere lydtrykk.
Den kompakte 6-eikede aluminiums anti-resonant kurv er den samme som toppmodellen ML 2500.3 og bidrar til subwooferens mekaniske dempning, og er helt upåvirket for lyden. 65 mm 4-lags talespole er viklet i en TIL-P-form, og gir dermed høy lineær forskyvning. 4 O + 24O DVC impedans konfigurasjon forbedrer allsidigheten til å matche et hvilket som helst forsterkersystem. Luftkjølings- og dekompresjonssystemet unngår behovet for et senterhull på bunnplaten med tre fordeler:
- Bedre termisk treghet for å sikre lave driftstemperaturer under musikalske transienter.
- Maksimering av magnetfeltet indusert til spolen med de samme generelle motordimensjonene. Takket være en større mengde jern i polen reduserer sannsynligheten for magnetisk metning utnyttelse av den maksimale flertetthet som genereres fra magneten.
- Mulighet for å installere subwooferen rett i kassveggen, og dra full nytte av de minste dimensjonene. En dempende gummiskive som følger med produktet, forsegler subwooferen til kassen og sikrer luftutveksling for de 10 ventilene i  bunnen. Hullene bak spoleviklingen og de 10 ventilasjonene på bunnplaten sørger for større luftutveksling til spolenes indre lag og arbeider i synergi med et innovativt monteringssystem. Det tvinger luften til å passere gjennom luftgapet for å holde spolenes driftstemperatur lav, selv med de mest ekstreme musikalske programmene. Terminalen bruker faste trykkkoblinger som godtar kabler på opptil 8 AWG for å gi lav impendanse i 1 ohm konfigurasjoner.

Størrelse mm (in.)250 (10)
Effekt - MAX W1200
Effekt - RMS W600
Impedanse Ohm4+4
Følsomhet dB SPL83,5
Spole Ø mm (in.) 65 (2.56)
Xmax mm17,00
X-mech mm (in.)±27 (1.06)
Re ohm1,8
Fs Hz27,00
Vas l31,00
Qts0,53
Qes0,53
Qms5,8
Spl dB83,5
Support
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.