21968 21968

Audison PRIMA APBX 8 AS2 8" Subwoofer

500W max / 250W RMS

Varenr: APBX8AS2
Veil.4 995,-
BeskrivelseTilbehørAlternativerSupport
Beskrivelse
 

AUDISON PRIMA APBX 8 AS, 8" subwoofer i aktiv kasse
Nå med DBT teknologi


Forsterker med DBT (Dynamic Bass Tracking) teknologi gir muligheten for 100% utnyttelse av forsterkerens effekt og gir en fast og dynamisk bass også ved høyt volum.

Prima APBX 8 AS er en aktiv subwoofer-kasse, en 8-tommers subwoofer med innebygd forsterker som forbedrer alle passive kasseteknologier.

Forsterker med effekt på 250W RMS, er utviklet med he-li teknologi (høy effektivitet / lav impedans), som takket være en konstruksjon uten DC-DC-spenningsforsterker når imponerende 90% effektivitet, svært nær den teoretiske grense for D-klassen.

Denne basskassen maksimerer kombinasjonen av forsterker, høyttalere og lukket kasse for å oppnå lave, kraftige og skarpe frekvenser.

Kontrollseksjonen gir en optimal regulering av lavfrekvensene i bilen. Butterworth-lavpassfilteret på 12dB / okt. med variabel delefrekvens (50-200 Hz) kan forbikobles når den brukes med en AP-bitprosessor med utgang som er dedikert til suben. Den justerbare bass boost kontrollen (0 ÷ 6 dB) ved 45 Hz gjør at brukeren kan forsterke responsen i de dype toner av spekteret.

Høynivå inngangen med flerpolig kontakt letter integrasjonen med OEM-lydsystemer, mens lavnivåinngangen på RCA er dedikert til tilkoblingen med ettermarkedskilder. Subwooferens automatiske på / av-funksjon ART (automatisk) kan konfigureres for å styres av kildeens signal, ved spenningsvariasjon på høynivåinngangen eller av lydsignalet på begge innganger. Fasekontroll (0 - 180 °) kompletterer enheten.

SSP-kontakten (Sub Smart Plug) er utstyrt med en enkelt Plug & Play-kontakt for å kunne koble fra boksen enkelt og trygt.
HRC APBX bass fjernkontroll er inkludert.
 
Løsning Aktiv kasse
Størrelse 200 mm (8”)
Effekt 250 W RMS Power
500 W MAX Power
Impedanse 4 O
Kasse størrelse mm 386  x 158 x 298
Magnet High density flux ferrite
Membran Water-repellent pressed paper
Vekt i kg 6,3
Tilbehør
Alternativer
Support
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.